Ngjyrat e Rudina Caca

“Që të dëgjohesh duhet të flasësh, që të dukesh duhet të veprosh dhe të gjesh momentin e duhur nuk duhet të presësh por të kapësh momentin. Nuk ka rëndësi sa herë rrezohesh e përplasesh, rëndësi ka që të dish si të ngrihesh sërish në këmbë dhe të nisësh nga e para.” Rudina Caca

Continue Reading

Ngjyrat e Gloria Kaçi

Gloria Kaci

“Jo gjithmonë do marrësh çfarë dëshiron. Pavarësisht sa plane mund të jesh duke bërë apo sa fort mund të jesh duke punuar për diçka, disa gjëra thjesht nuk ecin ashtu sikur ne mendojmë apo dëshirojmë. Do të dështojmë, por do ngrihemi prapë. Do gabojmë, por do nxjerrim mësim për herën tjetër.” Gloria Kaçi

Continue Reading
1 2 3 5