Ngjyrat e dhunës

“A do ti lajë uji i gjithë oqeaneve këtë gjak nga duart e mia? Jo, në vend të kësaj, duart e mia do të njollosin flakën e deteve, duke i kthyer ujërat e gjelbërta  në të kuqe.” Makbeth

Continue Reading

Ngjyrat e JK Rowling

Sa prej jush kanë lexuar librin Harry Potter? Sa prej jush nuk kanë lexuar librin por me siguri kanë parë filmin?  
Sinqerisht mbas librit të parë nuk vazhdova leximin por ndoqa filmat dhe jam një adhuruese e JK Rowling.

Continue Reading