Ngjyrat e JK Rowling

Sa prej jush kanë lexuar librin Harry Potter? Sa prej jush nuk kanë lexuar librin por me siguri kanë parë filmin?  
Sinqerisht mbas librit të parë nuk vazhdova leximin por ndoqa filmat dhe jam një adhuruese e JK Rowling.

Continue Reading