Ngjyrat e Mirela Sula

Për këtë artikull kam marrë gjithë kohën e nevojshme për ta publikuar pasi ka dy anë të medaljes në këtë rast: dëshiroj të jem e sinqertë gjithmonë në artikujt e mi duke shprehur atë që unë realisht mendoj, por gjithashtu dua të shikoj gjithmonë të bukurën te çdo femër dhe kjo gjë jo gjithmonë mund të arrihet lehtë. 

Continue Reading

Ngjyrat e Rudina Hoxha

 “Nuk është më I forti ai që fiton  – por ai që më lehtësisht I përshtatet ndryshimeve”- e përsërit shpesh Rudina Hoxha gjatë bisedës sonë dhe unë nuk mund të mos jem dakord me të duke parë analizën që qëndron mbrapa kësaj shprehjeje.

Continue Reading

Ngjyrat e Granita Lila

Granita Lila

Granita Lila është një grua nga Gjakova që pata fatin ta njoh dhe intervistoj falë edhe suportit që Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka pasur këto kohë me bizneset e vogla.  Për të zbuluar më shumë lexoni artikullin dhe do e kuptoni.

Continue Reading