Ngjyrat e Rudina Hoxha

 “Nuk është më I forti ai që fiton  – por ai që më lehtësisht I përshtatet ndryshimeve”- e përsërit shpesh Rudina Hoxha gjatë bisedës sonë dhe unë nuk mund të mos jem dakord me të duke parë analizën që qëndron mbrapa kësaj shprehjeje.

Continue Reading

Ngjyrat e Granita Lila

Granita Lila

Granita Lila është një grua nga Gjakova që pata fatin ta njoh dhe intervistoj falë edhe suportit që Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka pasur këto kohë me bizneset e vogla.  Për të zbuluar më shumë lexoni artikullin dhe do e kuptoni.

Continue Reading

Ngjyrat e Brisejda Reka

Brisejda Reka e brisisbijoux

Kur do t’ju duhet të merrni një avion apo të kaloni nga aeroporti Nënë Tereza, kërkoni për këtë vajzë dhe përshëndeteni, pasi më besoni, ka një buzëqeshje të ndritshme që do depërtojë thellë në shpirt e dashur padashur do ju përfshije tërësisht.

Continue Reading
1 3 4 5 6 7 9